Om oss

Vi som arbetar på VASS STUDIOS har ett gemensamt mål i sikte. Det viktigaste för oss är att när du kommer hit ska du få en helhetsupplevelse som innefattar allt från den härliga känslan i lokalen, till känslan du har inom dig när du lämnar oss.
Här ska du känna dig sedd, du ska bli inspirerad, få uppleva de bästa produkterna som skräddarsys till just dig och när du lämnar oss ska du känna dig stärkt och självsäker i ditt nya hår. Vi brinner för vårt arbete och att se våra kunder stråla i sitt nya hår är det bästa vi vet!

Emelie

Ägare av VASS STUDIOS.

Frisör med gesäll- och mästarbrev. Utbildad L´Oréal Professionnel color specialist i Stockholm där jag har lärt mig de bästa teknikerna för att förbättra kundens upplevelse. Jag brinner för att ge personlig hjälp att hitta rätt produkter som passar din hårrutin. Mitt mål med VASS STUDIOS är att du som kund ska få ett avbrott från en stressig vardag och njuta en stund. Du ska få en lite snyggare vardag helt enkelt!

 

Emmi

En del av Team VASS.

Frisör med gesällbrev. Innehar färgutbildning i Color key 1 & 2 med målet att vidareutbilda mig till L´Oréal Professionnel color specialist. Jag är extra vass på att ge tips och fixa en frisyr som klär dig och din vardag.

© 2024 Vass Studios
Form & kod av Pixelbruket AB